Anmelde upassende indhold

Opskrifter Med Vin in Uvinums blog

22/05/2015

Professioner og erhverv indenfor vin

 

I verdenen af vin findes der flere embeder som direkte eller indirekte dedikerer sig til fremstillingen, produktionen og salget af vin.

Vinen som står på bordet foran os er ikke kun vinbondens eller sælgerens ansvar. Bag vinen er der en hel række af mennesker som har gjort det muligt at denne magiske væske når frem til os og forsøder vores liv.

Følg med når...

10/04/2015

Fremtidens vin

Vin og måden vi drikker den på har været i konstant udvikling de seneste år. For ikke så længe siden ville kun få mennesker have forestillet sig at vin spille så stor en rolle i vores liv, og derfor prøver nogle eksperter nu at forudsige hvad vi kommer til at drikke i fremtiden. Nogle tendenser er åbenlyse mens andre endnu lader vente på sig. Vi giver jer her...

3/04/2015

20 hemmeligheder som gør dig til den bedste bartender

Hvis du gerne vil være en super bartender og imponere dine gæster når du holder fest - eller gøre seriøs karriere indenfor faget og gøre det til din levevej, kan du lade dig guide af disse følgende råd:.

Kend hver og en af de ingredienser du arbejder med (om det måtte være whisky, rom, vodka..) og lær de forskellige cocktail-opskrifter udenad. Hold dig...