Anmelde upassende indhold

Drik vin og ... ikke adskille dig fra din partner!

 TAGS:undefined

Alkoholindtagelse er en aktivitet, at være moderat og vellykket, der kan medføre store fordele, både sundhed og livskvalitet generelt, herunder det gifte liv og mange andre aspekter.

En ny undersøgelse ledet af University of Michigan, USA, har indgået noget overraskende i forhold til forbrugernes vaner og livet i ægteskabet. Ifølge denne forskning, har ægtepar, der er over 50 år og har de samme vaner Alkoholforbrug og vaner, har en tendens til at vise tydelige tegn på lykke i forhold til de par med ulige vaner.

En åben data, som var relevante for undersøgelsen og meget vigtigt, er, at koner var mere utilfredse med deres ægteskab, når de kun havde for vane at forbruge alcohol, mens manden ikke drak alkohol.

"Hustruer, der havde en vane med at drikke rapporterede, at ægteskabelig kvaliteten var bedre, når deres mænd havde samme vane, mens derimod rapporterede en dårligere ægteskabelig kvalitet, når de havde for vane at ikke drikke," siger undersøgelsen.

Dr. Kira Birditt var forfatter til denne undersøgelse blev anvendt til 2.767 par mellem 2006 og 2016. Alle deltagere blev interviewet ansigt til ansigt med forskere og udsat for spørgeskemaer om deres spisevanerom de drikker, hvor mange dage om ugen o hvor mange glass de tog af samme drik om dagen.

Også, blev de udsat for spørgsmål om deres ægteskab og kvaliteten af det at skulle reagere aspekter fra, hvad de tænkte på sin partner, hvis de var meget krævende eller kritisk, om de var troværdig og pålidelig i vanskelige tider, eller om de troede deres partner var irriterende.

Par der i gennemsnit har en tid med ægteskab på 33 år, og mindst 2/3 af denne prøve var par, der er i deres første og eneste ægteskab.

Du kan lære mere om denne forskning her. Og husk, kan overdreven indtagelse af alkohol være dårligt for helbredet.

 TAGS:Pasqua Valpolicella 2013Pasqua Valpolicella 2013

Pasqua Valpolicella 2013

 

 

 TAGS:Bassus Pinot Noir 2013Bassus Pinot Noir 2013

Bassus Pinot Noir 2013

Efterlad en kommentar Drik vin og ... ikke adskille dig fra din partner!

Log ind OboLog, eller foretage gratis blog, hvis du ikke er registreret.

User avatar Your name