Anmelde upassende indhold

Cocktails til at forberede med te

{
}

 TAGS:undefined

Der er en række cocktails, som kan fremstilles på mange måder og med mange ingredienser. Denne gang, er denne liste over opskrifter rettet mod alle de te elskere og dem, der ønsker at stå op til den kolde.

Irsk te (Varm)

Ingredienser:

  • 45 ml af irsk whisky
  • 120 ml varm te
  • 1 kanelstang

Forberedelse:

  1. Tilføj whisky og varm te i en kop.
  2. Tilsæt kanelstang og rør lidt rundt.

Candy cocktail med ingefær te

Ingredienser:

  • 1 pakke Lipton te, vanilje og karamel.
  • 200 ml vand.
  • 1 frisk ingefær.
  • 1 ½ kop fordampet mælk.
  • 1 lille glas hvid rom.
  • 1 kop kondenseret mælk.
  • 2 vanilje stænger.
  • Mint blade.
  • Mango kubik.

Forberedelse:

  1. I en stor nok gryde tilsat vand, tepose, ingefær og fordampet og kondenseret mælk.
  2. Kog i 2 minutter og sluk for ovnen.
  3. Si blandingen og lad afkøle.
  4. Når den er afkølet, tilsættes blandingen til blenderen og tilsæt glas hvid rom.
  5. Blend ved høj hastighed i et minut.
  6. Serveres i kopper og pynt med vanille sticks med mynteblade eller mango terninger.

Souchong røget

Ingredienser:

  • 120 cc Dilmah te Lapsang Souchong
  • 180 cc Gin Hendrick
  • 60 cc ingefær sirup
  • 60 cc grapefrugtjuice
  • 80 cc klar æg
  • 1 gr Dilmah Lapsang Souchong (for rygning)

Forberedelse:

  1. Bare tage alle ingredienser og ryst godt i en shaker.
  2. Hæld blandingen i en tekande og røg i 20 sekunder.
  3. Serve fra samme tekande til en kopdt med te

 TAGS:Gin Puerto de Indias StrawberryGin Puerto de Indias Strawberry

Gin Puerto de Indias Strawberry

 

 

 TAGS:Gin Mombasa ClubGin Mombasa Club

Gin Mombasa Club

{
}

Efterlad en kommentar Cocktails til at forberede med te

Log ind OboLog, eller foretage gratis blog, hvis du ikke er registreret.

User avatar Your name