Anmelde upassende indhold

6 Fordele ved vodka bestemt ikke kender

 TAGS:undefined

Denne lækre drik, berømt for sin stærke smag og popularitet ved udarbejdelse af cocktails, er også løsningen på mange problemer, i måske ikke kender, men det gør ikke ondt at kende dem.

  1. Slippe af med skæl og hovedbund problemer: hvis du har problemer i dit hår, og du har ikke noget ved hånden, må du heller lave en vandopløsning med vodka og Untes. På grund af sit høje syreindhold, er vodka i stand til at dræbe de bakterier, der forårsager skæl. Du bliver nødt til at overveje det næste gang, hvis du passerer den ned din hals eller din hovedbund.
  2. Dårlig ånde: dog ikke en skønheds tip i sin fulde forstand, ligesom det foregående punkt, lidt vand med vodka sprøytes på tungen, det kan hjælpe med at dræbe bakterier, der forårsager lugt.
  3. Sprukne fødder: dette problem, udover at være et mere kosmetisk problem, er det ikke det, fordi det kan forårsage sundhedsproblemer. Men vodka søger af hensyn til din ryg-eller rettere-fødder. Fordyb fødderne i varmt vand med sæbe og en spiseskefuld vodka og problemet efterladt i løbet af et øjeblik.
  4. Fair hud: denne drik er fantastisk at rense porerne i huden. Men pas på: det går ikke at tage fat i en fulde flaske og hæld det i dit ansigt. Du tager lidt og blander med vand og sprøjter det på din hud.
  5. Rynker: som nævnt i det foregående punkt, vodka er meget godt for huden. Hvis du massere lidt vand løsning i dine rynker kan du gøre din hud til at strække igen. Men hvis du har meget følsom hud er dette ikke den bedste løsning.
  6. Skinnende hår: så simpelt som at tilføje et par dråber vodka til din shampoo til fantastiske resultater. Da vodka er meget lave pH-værdier, det hjælper pH i dit hår mere håndterbare. Desuden syreindholdet allerede nævnt, vil hjælpe med krus. Bare husk: et par dråber er nok, og ikke mere.

 TAGS:Vodka Siku Glacier IceVodka Siku Glacier Ice

Vodka Siku Glacier Ice

 

 

 TAGS:Vodka Koskenkorva 60 1LVodka Koskenkorva 60 1L

Vodka Koskenkorva 60 1L

Efterlad en kommentar 6 Fordele ved vodka bestemt ikke kender

Log ind OboLog, eller foretage gratis blog, hvis du ikke er registreret.

User avatar Your name